Piercing Salon

tel (+31)0638448470,071-5428991
Prinsessekade 2 -A 2312 DA Leiden.
salonpetra24@gmail.com Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.

Piercing in leiden Beauty Art. Piercing Actie in Leiden - donderdag tot zaterdag 35 euro

ZONDAG VAN 12.00-16.00

Bij ons nu ook te koop perfecte kwaliteit piercing sieraden, deze zijn vervaardigt van titanium, hierdoor geen ontstekingen meer!

Beauty ART een van de grotere piercing salons in Nederland, van bijna 100 m2 oppervlak voor de piercing.

Tepelpiercing. Navelpiercing. Wenkbrauwpiercing. lippiercing. Industrial. Neuspiercing. Schaamlippiercing.

Er zijn professionele en gediplomeerde specialisten aanwezig voor u en uw piercing. Wij verzorgen uw piercing, microdermal/Micro dermal anchor. Goedgekeurd en gecontroleerd door de GGD! Onze piercing salon is GGD gecertificeerd en is u van dienst met onze ervaren piercer, die in deze discipline maar liefst al 18 jaar werkzaam en gespecialiseerd is. Onze piercing behandelingen vinden volledig pijnloos, met een lichte verdoving op basis van de cool spray methode plaats.

Intieme piercing

Intiem piercing vrouw laten zetten, Cristina piercing, Horizontale clithoodpiercing, Verticale clithoodpiercing, Inner labia, Outer labia, Clitoris hood.


Microdermal Anchor

Microdermal (microdermals) – is een vrij nieuwe

manier van mode uitdrukking. Eerste foto’s van microdermal verschenen ongeveer in 2005. Microdermal is eigenlijk een anker met diverse opzetstukken, opzetstukjes kan je op de anker vastschroeven. Opzetstukken erg divers zijn: van een platte kop tot een ster, versierd met glitters, pinnetjes, bolletjes, etc.
Er zijn twee manieren om microdermal te zetten(plaatsen). De eerste manier is met een ‘punch tool’ en de andere met een naald.
In principe werk microdermal zo: de dekseltje (opzetstuk blijft aan de buitenkant en de pootje (anker gaat onder de huid.
Op dit moment zijn bijna alle grote piercing producenten bezig met he productie van microdermal. Design van de ‘anker ’verandert met de tijd. Op dit moment is de beste ‘anker’ met gaatjes. De gaatje zijn ervoor gemaakt dat tijdens het genezen van de wond de weefsel door die gatjes kan, dat verminderd de kans dat lichaam microdermal afstoot.
Titan (Ti 32G) word gebruikt voor productie van microdermal, de reden daarvoor is dat die hypoallergeen is en goed reageert met het lichaam. Daarom wordt het ook afgeraden om microdermal van een andere materiaal te plaatsen.


Afmetingen:
Lengte oppervlakte ‘anker’: gemiddeld 6.14 mm;
Hoogte pootje (schroefdraad): 2/6 mm;
Diameter opschroef opening: 12/14 Ga.

Voordelen:
-Eenmicrodermalkan bijna op elke plek van de lichaam geplaatst worden.
-Niet ingewikkeld om te plaatsen..

Nadelen:
-Door de bouw van microdermal is hun zwaartepunt niet gecentreerd, wat maakt het onmogelijk om microdermaals heel erg dichtbij elkaar te plaatsen.
-Er zijn toch delen op de lichaam waar het sterk wordt afgeraden om microdermal te plaatsen. Dat zijn plekken met erg dunne huidweefsel of plekken waar huid heel erg dichtbij op het bot ligt. к

Mogelijke risico’s:
-Dat lichaam microdermal afstoot;
-Infectie.

Genezing en verzorging. :
Volledige genezing neemt vaak 1 tot 3 maanden in beslag, het verschilt door kwaliteit van verzorging, beweging van de huid en structuur van de huid. Maar het gedurende gehele genezingsproces moet de microdermal steriel zijn. Het moet elke dag verzorgt en schoongemaakt worden.

 

 

Waar komt het piercen vandaan?

Body art is een grote trend die wereld kleine aftakkingen heft. Body piercing is een van die aftakkingen. Piercing gaat daadwerkelijk het ‘body’ in en wordt daar een deel van. Er zijn overeenkomsten met tatoeëren. Piercing dient vooral als decoratief element, mogelijkheden zijn afhankelijk van waar hij zal worden geplaatst. Gewoonte van piercen gaat ver terug in het verleden. Het zijn vooral Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse volken die piercen gebruikten om hun status te laten zien. Tegenwoordig is het geen statussymbool, maar een modestatement voor de jeugd. Voor wat oudere mensen is er een andere redden verborgen, het versieren van het lichaam is niet meer weg te slaan uit het westerse wereld. Het is een kunst op zich.

Is er een risico als je jezelf wilt versieren per piercing?

Er zijn diverse mensen die zich specialist in piercen noemen. Het zijn vaak kraampjes op straat, toeristische plekken, feesten etc. Het is sterk af te raden om je te laten piercen bij zo een 'specialist'. Er is een kleine kans dat het bij deze goedkopere piercing specialisten wel goed gaat, maar het is verstandig om wat extra te betalen en het op een veilige plek laten doen. Het is goed als een specialist weet waar die me bezig is en hoe het lichaam van een mens in elkaar zit.  In gecertificeerde piercingstudio’s  is het nodige apparatuur aanwezig en word er altijd een nieuwe naald voor een nieuwe klant gebruikt. Het apparatuur dat bij piercen wordt gebruikt stelt niet veel voor, maar het is wel belangrijk dat alles steriel is.

Wat is belangrijk tijdens het piercen?

Klem is een belangrijk tool bij het piercen.  Hiermee wordt de huid vastgeklemd tijdens het piercen en het zorg ervoor dat er niet gelijk een bloedblad ontstaat tijdens het schieten van een gat. Naalden, nog een belangrijke tool van de piercer, hebben allemaal een eigen markering die weer matcht met een klem. Naalden mogen maar een keer gebruikt worden, of een naald al gebruikt is is te zien aan het uiteinde, elke naald is voorzien van een 'infra'uiteinde. Er moet ook op gelet worden dat de piercer handschoenen gebruikt. Er moeten ook steriele verband en middelen voor desinfecteer aanwezig zijn.

Navelpiercing?

Mode veranderd op dit moment is de navelpiercing navelpiercing erg populair. Een van de redenen dat navelpiercing zo populair is, is dat het huid rond de navel niet erg gevoelig is en minder pijn doet dan andere piercingsoorten. Het is wel zo dat een navelpiercing na het laten zetten veel zorg en behandeling nodig heeft. Het duurt rond de twee maande voor het hielen van een navelpiercing 'wond'. Je hebt geen speciale doorverwijzingen nodig om een nagelpiercing te laten zetten, het si wel zo dat mensen met een bepaalde 'platte' navelvorm niet altijd een navelpiercing kunnen zetten, omdat er gewoon niet genoeg plek voor is. Nadat navelpiercing 'wond' helemaal is dichtgegroeid hebt u er verder geen last van en kunt u genieten van u mooie sieraad.

Hoe gaat het piercen te werk?

• De specialist gaat uitleggen wat die precies gaat doen en wat je kan verwachten.
• De specialist gaat met een stift aftekenen waar de piercing geplaatst gaat worden, tijdens het aftekenen heeft specialist al handschoen aan en u bevind t zich al in de steriele ruimte.
• Met een watje(doorweekt met desinfecteer middel) wordt het 'piercing'plek en daar omheen schoongemaakt.
• Steriele naalden worden uit de verpakking gehaald en bewerkt met een speciale middel.
• Met vooraf voorbereide klem pakt de specialist het stuk waar de piercing komt.
• Het naald wordt in een plastik buisje geplaatst. Het plastiekbuisje Intieme piercing wordt tegen het lichaam geplaatst en naald wordt er doorheen gedrukt met een zeker beweging. Daarna word de naald uit de plastic huls gehaald. Plastic huls blijft in de huid zitten om het gat open  te houden.
• Het gat word voorzichtig een beetje opengerekt.
• Daarna wordt het piercing geplaatst.
• De bloed die tijdens het piercen is gekomen wordt weggeveegd me gediseninfecteerde en pluisvrije watjes.

Welke naalden worden er gebruikt?

Er kunnen verschillende soorten naalden worden gebruikt. Maar het beste is om 'catater'naalden Intieme piercing te gebruiken. Ze zijn bewerkt met een laser wat ze extra nauwkeurig en scherp maakt. Met deze naalden leidt het patiënt minder pijn, omdat zijn/haar huid niet extreem wordt gerekt.

Desinfecteer?

Alle klemmen worden steriel gemaakt door middel van hoge temperatuur. Ook wordt de plek van de piercing en alles eromheen eerst steriel gemaakt. Er worden wegwerp naalden en wegwerp handschoenen gebruikt.

Let op

de accessoire die gebruikt worden na het piercen, de sieraden zelf. Veel piercingspecialisten wil geld besparen en bestellen slechte sieraden uit China of andere Aziatische landen. Het patiënt zit dan laten met ontstoken won. Het is belangrijk om op te letten waar de sieraden vandaan komen.

Vergunning?

U moet altijd vragen naar vergunningen en certificaten van de specialist. Dan bent u zelf oom gerustgesteld en weet u zeker dat u in goede handen terecht bent gekomen.

Brazilian wax(voor dames en heren

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om voor de zomer hun bikinilijn bij te laten werken of de gehele schaamstreek te laten behandelen. Sugaring is hiervoor uitermate geschikt en voordeliger en minder pijnloos dan harsen of traditioneel epileren Filmhars Wax. Een speciale formule ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. In korrelvorm, waardoor de hars makkelijk te doseren is in een harscomfort. Kent een laag allergie risico. Geformuleerd voor meer en betere adhesie op weerbarstig haar. Deze variant van hot film wax voorziet in een koeler en een verbeterd client comfort. De Hot Filmwax van Better Waxing heeft een sterk verbeterde werking ten opzichte van de traditionele hot wax-producten. Het wordt aangebracht als een dunne, efficinte laag, die bij gebruik en verwijdering haar flexibele eigenschappen behoudt en minder broos is. Deze striploze hars wordt zonder strips verwijderd. De hot filmwax harsen zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei en geven uitstekende resultaten. Sugaring en wax Met sugaring is de haargroei circa 2 maanden voledig verdwenen en bij een aantal herhalingen zal de haargroei zeer sterk afnemen. Body sugaring is ee ontharingsmethodedie al ruim 4000 jaar bestaat. De methode werd waarschijnlijk voor het eerst toegepast in Egypte. De huid die van haar ontdaan moet worden wordt ingesmeerd met een suikerpasta. De hard geworden pasta wordt vervolgens weer van de huid verwijderd, waarbij de haartjes in de pasta achterblijven. Deze methode lijkt veel op harsen, maar is minder pijnlijk omdat de suikerpasta niet aan de huid kleeft.

Brazilian wax - 40 euro

Opleiding Piercer - Beauty art is een erkend leerbedrijf ID 100398674

Prijs 900 euro, incl. inschrijfgeld 55 euro.

Duur van depiercing leiden cursus is 4 lessen van 3 uur per les.

Startdatum: is naar eigen keuze.

In deze cursus maakt u gebruik van onze gereedschappen en materialen .

U heeft dus geen lespakket nodig. Natuurlijk krijgt u van ons info over waar u gereedschappen etc. kunt bestellen voor als u wilt gaan werken.

De theorie literatuur is ook bij de prijs inbegrepe.

Het lees programma bestaat uit:

GGD richtlijnen, materialen kennis, gevaren / infecties, zetten van diverse piercings en alles wat daar verder nog meer bij komt kijken

Opleiding intieme piercing prijs 257 euro- 2 dagen

opleiding microdermal prijs 355 euro 1 dag